Epilog

sâmbătă, 27 octombrie 2012


Clopotele Bisericii rasunau in toate colturile Magixului .Fericirea se putea citi pe toate fetele locuitorilor .Astazi se uneau destinele a doua famili .Familia Imperiala si ce Regala .
In fata Catedralei Sf F. Maria erau adunati atat rude si prieteni ale celor 2 famili ,dar si trecatori sau curiosi .Isabella cobora timida si emotionata din trasura ce o adusase la altar .Zambind Erick ,nasul acesteia o prinse usor de brat conducand-o catre treptele Bisericii
-Erick o sa cad !comenta Isabella privind tocurile exagerat de inalte
-O nu as permite asa ceva ,desi ar fi foarte amuzant !chicoti el
Inaintara prin multimea din Biserica ,direct spre altar ,acolo unde Antonio o astepta zambind din toata inima .
Indata ce preotul spuse ultimele cuvinte din ceremonie ,Regina Mistica se duse in fata altarului .Antonio stia ce urmeaza asteptase de mult timp acest moment desi nu atat at o asteptase pe Isabella .Usor el se lasa pe un genunchi si pleca capul
-Antonio Velary prin puterea pe care mi-o ofera Amazinul si Dumnezeu iti calauzesc drumul spre rostirea jurmantului .Casatorindu-te cu Isabella Swan ,Capitan Suprem ,te legi de Amazin mai mult decat ai fost pana acum .
Vrei sa faci acest lucru ?
-Da ,raspunse Antonio ferm
-Prea bine .Antonio Velary ,juri sa slujesti si sa iubesti familia Imperiala ca pe propria ta familie ?
-Da
-Juri sa respecti si sa urmezi in continuare ordine Amazinului si a superiorilor tai
-Da
-Juri protejezi in continuare lumile magice ?
-Da
Aisa zambi
-Si una in plus .Juri sa iubesti si sa-ti pretuiesti sotia pt tot restul vietii tale ?
-Jur !
-Atunci bine ai venit in familia Antonio !Aisa ii dadu bijuteria cu semnul familiei si apoi ridicand sabia, care-i fuse adusa o indrepta spre fruntea sa si facand o cruce rosti „In numele Tatalui si Al Fiului si Al Sf Duh ,Amin .Asa sa te-ajute Dumnezeu !”
Regina Mistica ii inmana si sabia apoi il lasa pe Richard sa faca acelasi ritual in cazul Isabellei .Din acest moment cele doua famili erau unite prin legatura de sange
Imediat ce ritualul se termina lumea izbugni in aplauze .PE partea stanga parinti Isabellei zambeau fericiti si multumiti .Renne era inca om ,dar in scurt timp avea sa devina o alta fiinta ,chiar daca Charlie nu imbratisase ideea si nu se putea hotara in ce fiinta o sa o transforme .Stiia insa ca nu mai putea sa stea departe de ea ,asa cum si Renne stia acelasi lucru ,dupa ce vraja fusase rupta Renne plecase de langa Charlie doar atunci cand s-a pronuntat divortul cu Phil ,care nu a parut foarte afectat de decizia luata ,desi nu a putut intelege niciodata de ce Renne la parasit .Explicatia ei fiind intotdeauna „Mi-am regasit ingerul „
Imediat langa paritni Bellei se afla familia Cullen zambind .Erau fericiti pt Bella si intr-o luna puteau veni sa locuiasca in Magix .Edward si Maria urmau si ei sa se casatoreasca si totul parea ca o luase pe calea ce buna .
In spate Mary si Patrick se priveau zambind ,pana la urma dupa mult timp, Mary se hotarase sa-i mai de-a o sansa ,iar Patrick o aceptase cu entuziasm si dragoste .
Despre Cornelia si Rick ,ce sa va spun ?Nunta lor urma sa fie imediat dupa luna de miere a Isabellei .Cornelia era in priza cu pregatirile ,iar Rick era in al noulea cer .
Prinsi de mirosul dragostei din aer Chip si Emy deschisasera ochii si obervasera ca nu poate fi nimic mai mult intre ei decat o simpla prietenie .Desi in sufletele lor o dragoste omeneasca inca mai exista ,fiinta magica din ei isi spunea cuvantul si nu dadea prea mari sperante (o sa vedetei de ce am lasat asa in aer acesta parte)
Melani si Nick erau entuziasti pt ca tocmai ce se casatorisera si in scurt timp aveau sa aiba in familie inca un mic ghemotoc care sa le aduca fericire .
Natalia privea cu melancolie catre Isabella amintindu-si de zilele cand o plimba prin parc aratandu-i pasarile .Se hotarase sa se retraga din Amazin si sa locuiasca in Magix intr-o casa de la marginea padurii ,desigur astepta ca nepotii incurand sa-i viziteze casa .
In partea dreapta a Bisericii Brianna si Richard se tineau strans de mana zambind fericiti .
Sonia si cu Den aveau si ei un motiv de fericire ,Consiliul le aprobase cererea si Darcy devenise in mod legitim fiica acestora .
Vivian si Dyn se tineau strans in brate dandu-si seama ca pana la nuntalor mai sunt 3 luni ,timp in care Vivian va avea destul timp sa-si aleaga rochia .
Aisa privea si ea cu bucurie spre Isabella si Antonio . In sfarsit dupa atata timp problemele pareau ca se rezolvasera ,un gand nebunesc ii strafulgera prin minte .Cu atatea nunti in curand Amazinul va fi plin de copii ,ceea ce o bucura si mai tare si in acelasi timp o facuse sa chicoteasca gandindu-se la micile ghemuri care vor alerga pe coridoare razand .
Ce sa va mai spun ,Magixul si lumile magice intrasera in sarbatoare .Voia buna si pacea dominau zona ,cel putin pt o perioada ,pt ca asa cum binele nu piere nici raul nu dispare pt totdeauna ,dar din fericire pt noi fiintele magice vor fi acolo sa ne protejeze intotdeauna ,chiar si cu pretul vietii.
Sfarsit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu