Sotul meu bestia

luni, 29 octombrie 2012


Rezumat
Martha Bernard este o fata normala cu un tata miliardar si o familie iubitoare,dar o singura clipa ii schimba viata total .Intr-un moment de neatentia ,aceasta da nas in nas cu viitorul ei ,sotul ei ,pacatul ,fericirea si disperarea sa .Se trezeste ca dintr-o fata simpla de liceu ajunge sotie si inca sotia unui barbat special ,ce nu are de gand sa o lase sa plece .Dar ce se intampla cand afla ce este defapt sotul sau si cand peste toate descopera ca-i poarta si copilul .Va putea ea sa iubeasca doua bestii,sau va muri incercand ?


Prolog

Norii cenusii acopereau cerul ,trimitand pe pamant valuri de apa  rece  si ici colo cate un fulg  alb de zapada .Nimic neobisnuit pentru inceputul lunii   decembrie ,vremea era cum nu se putea mai rece ,iar oamenii tot mai grabiti ,trecand pe strazi ca niste tornade prin nisip .Sarbatorile se apropiau ,iar veselia si colindele razbateau din totate colturile si in toate inimile .
-Mary ,stai !!tipa  Denise dupa colega sa de  banca in timp ce iesea pe portile liceului .
-Hey!raspunse Mary facandu-i cu mana si asteptand-o sa se apropie
-Unde te grabesti asa ?suiera Denise respirand greu dupa alergat
-Stii cum e tata ,vrea sa ajung repede azi ,ne ducem dupa brad  si cadouri .Si oricum e ultima zii de scoala !
-Da asa-i ,3 saptamani  de distractii !!!tipa Denise  batand din palme
-Da ,poate pentru tine ,eu o sa-mi petrec   sarbatorile intre petrecerile firmelor lui tata .Toate pline de protocol si de ingamfati notorii!!
-Dap ,nasol !Uneori cred ca e cel mai mare ghinion sa ai un tata miliardar ,dar pe de alta parte ai tot ce vrei .Apropo ce ai cerut de Craciun ?
-Nimic !Poate o sa-mi i-a matusa Helga ceva  si o sa-mi zica "Am petrecut atat timp alegand  asta pentru tine,micuta mea Martha !" apoi o sa ma traga de obraji ,pana o sa fiu  rosie ca si  caciula lui Mos Craciun ! Mary era oarecum impacata , e drept ca sarbatorile ei erau cam seci ,dar avea o familie minunata . Era singurul copil din familie si toata  atentia ii apartinea .Cu toate ca isi pierduse mama cand avea 1 an si asta pentru ca o parasise si fugise cu un alt barbat,tatal ei fusase un parinte minunat .Desi ocupat cu afacerile ,mereu avusase timp pentru scumpa lui fetita .,iar in preajma sarbatorilor era mai atent ca oricand .
-Deci matusa Helga te viziteaza anul asta ?
-Dap ,ca in orice an ,pana la urma tata e singura ruda pe care o mai are si cred ca se simte vinovata ca nu l-a avertizat mai devreme in privinta mamei ,iar acum vrea sa arate ce sora buna este si nu pot sa neg e cea mai tare matusa ,chiar daca ma considera inca un copil !
-Pai esti un copil de 18 ani !!rase Denise infasurandu-si fularul mai bine  in jurul gatului 
-Da bine !rase Mary 
-Atunci te las sa te duci ! sopti Denise strangand-o in brate 
-Ne vedem in semestrul urmator ,sarbatori fericite !
-Si tie !
Denise fugi catre masina mamei sale ,iar Mary isi continua drumul pe jos .Azi nu isi luase masina ,iar acum era nevoita sa infrunte ploaia .Ofta enervata  ,croindu-si drum printre oamenii de pe trotuar .Ploaia se intetii ,iar Mary mari pasul ajung sa fuga printre oameni.  Mai avea o intersectie si ajungea acasa  ,asa ca se grabii ,dar din neatentie  se izbi de ceva tare si cazu  pe trotuar 
-imi cer scuze !spuse ea repede ridicandu-se de jos si  privindu-l pe cel care l-a lovit .Ea cazuse ,dar el nici nu se clintise 
Era un barbat inalt,bine facut,imbracat cu un palton negru  ,elegant ,care insa privea trotuarul neinteresat,de parca nici nu o observase pana sa vorbeasca .Cand auzi sunetul vocii ei acesta ridica privirea si o fixa .Era frumos ,nu era ireal de  aratos ,gandea Mary .Parul   negru  ii era ud si lipit de chipul sau  minunat ,iar ochii lui cenusii scanteiau puternic privind-o 
-Imi....aa!Mary se bloca  nestiind ca sa mai spuna ,iar barbatul zambi 
Ridica mana si o aseza pe  obrazul fetei 
-Il mio salvatore, la mia speranza e di amore! sopti el prinzandu-i barbia si ridicandu-i usor chipul
-Cum ?!intreba confuza Mary neintelegand ce dondanea  barbatul din fata ei
El nu vorbi ,se apropie  de ea si o saruta  usor ,deabia atingandu-i  buzele 
-Ce faci ?intreba Mary speriata 
-Mia bella !sopti el impotriva obrazului ei 
-Ce tot spui ,lasa-ma !tipa ea dezlipindu-se de el 
-Esti nebun !tipa Mary si o lua la fuga 
Nu intraznea  sa priveasca  in spate ,dar se simtea ca si cum acel ciudat ar fi urmarind-o si intr-un fel ciudat asta o incanta ,ca si cum asa ar fi  normal .In timp ce alerga Mary isi atinse buzele ,care frematau de placere .Tot corpul ei era ca un teren minat ,gata sa explodeze,dar de ce ?Nici macar nu il cunostea !!
Mary  continua sa alerge pana intra pe poarta   resedintei sale .Se calma si se opri din alergat 
-A fost probabil un nebun ,pe care nu-l voi mai vedea vreodata !incerca ea sa se  calmeze,chiar daca gandul o intrista 
Rasufla greoi de cateva ori apoi se intoarse spre  poarta si ingheta .El era acolo ,in spatele portii si o privea zambind 
Mary  tremura ,dar nici ea nu stia de ce ,poate de frica sau poate de dorinta pe care o simtea ca un venin in sange .
Barbatul  zambea privind-o ,iar asta o speria teribil 
Cu o ultima  farama de control ,Mary fugii in casa ,direct in camera ei si se arunca in pat .
-Doamne ,ce a fost asta !!!!!tipa ea in perna ,incercand sa-si calmeze inima si vocile din cap ,care rasunau in continu  repetand o singura fraza "Il mio salvatore, la mia speranza e di amore!"
Intr-un sfarsit Mary adormi ,fara sa stie ca acel strain era pe cale sa-i schimbe viata pentru totdeauna !!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu